Bu Amigurumiyi Seviyorum

Bu amigurumi çılgınlığın da artık bende varım.Bir sabah içim de örgü oyuncak örme isteğiyle uyandım .O gün bir yüncü ye gidipbir iki renk ip alıp kafamda tasrladığım bir bebeği örmeye başladım her attığım ilmek bana mutluluk veriyordu.Bebek bittiği zaman onu ilk görecek çocuğun tepkisini merak ettim.Bir çocuk parkına gittim sanki elimde tesadüfen tutuyormuş gibi yaptım.Çaktırmadan 3 yada 4 yaşların da ninesi ile gelen bir kız çocuğunun yanına yaklaştım..çok tatlı bir kız dı bebeği ona verdim vermesinede geri alamadım.Böylece ilk yaptığım adının daha sonra amigurumi oyuncak olduğunu öğreneceğimbu oyuncağı o tatlı kıza hediye ettim mecburen...Ama kızın gözlerindeki geri alırım endişesi benim bu işlere devam etmemi sağladı.
2 senedir bu oyuncakları öruyorum .Allah sağlık verirse örmeye de devam edeceğim
amigurumi dostu
fedai 28

21 Haziran 2010 Pazartesi

Aşuk la Maşuk la tatile giriyorum:))

6 yorum:

SeneminYemekleri dedi ki...

bizede öğretsene nasıl yapılıyor lütfennnnn

Adsız dedi ki...

[url=http://www.handy-spionage.com/]handy tool[/url]


vsemci pauhoz

Adsız dedi ki...

As a Newbie, I am always searching online for articles that can help me. Thank you Wow! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?

Adsız dedi ki...

This was pretty provided that there are a lot of out there just waiting for the right.

Adsız dedi ki...

Harika bir site elinize saglik.
hasta bakıcı bebek bakıcı çocuk bakıcı

SeneminYemekleri dedi ki...

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

 
BLOG designed by